Terry MacAlmon: Live Worship

Fejende flot fejring af JesusSom 5-årig spillede Terry MacAlmon sit første klaverstykke i kirken. Som ung mand tjente han som lovsangsleder i forskellige menigheder og i 1990 startede han sin egen menighed i Colorado Springs.
Hans tjeneste og vision går ud på at lede Kristi Brud ind i tilbedelse i ånd og sandhed. Der er her ikke tale om en middelmådig lovsangsguitarist, men en klavervirtuos, der lægger liv og sjæl i fejende, flot orkester-ledt lovsang.
Jeg tror MacAlmon blæser højt og flot på den uskrevne regel med at lovsang højst må vare i 17 minutter til en gudstjeneste for at bevare menighedens koncentration. På cd’en Live Worship er der kun 9 sange – men de varer alle mellem 5-9 minutter pr. stk!
Nogle vil blive drevet til vanvid af de lange og til tider svulstige sange. Men for dem som elsker masser af klaver og violiner, og som elsker at fordybe sig i lovsang og Guds nærvær er dette absolut en anbefalelsesværdig udgivelse. En af mine yndlingslovsange „What a Friend I’ve Found“ (Hvilken ven jeg fandt) er også på cd’en og får en fantastisk behandling af Terry MacAlmon.