Gå i biffen – i kirken…

USA – Hollywood går nye tider i møde. De kristne i USA vil have indflydelse på kulturen og byder på filmpremiere i kirkerne, når den tredje Ladt Tilbage-film kommer til oktober.

Kirk Cameron spiller hoved-rollen i Ladt Tilbage-filmene

Det er nye tider i USA. Ladt Tilbage-serien, som bygger på roman-serien af Tim LaHaye og Jerry B. Jenkins, er blevet et hit i kristne kredse i USA. Så stor, at man har valgt at vise den nye film i serien World at War i kirkerne og umiddelbart derefter udgive den på DVD.
Filmen bliver dermed ikke vist i landets biografer, oplyser Agapepress.org. Den kristne hovedrolle-indehaver Kirk Cameron mener, at det vil sende et klart signal til Hollywood.
– Hvis kirkerne står bag dette og får titusinder af kirker til at vise denne film på premieredagen, vil det sende et tydeligt budskab til Hollywood om, at de kristne aktivt ønsker at stå bag noget og gøre en forskel i kulturen, siger Kirk Cameron.