Event i Randers

Unge vil have ‘hul igennem til Gud’Indre Missions Ungdom (IMU) holder landsungdomsstævne-event i Randers-hallen fra den 7. til 9. oktober.I år er temaet ”I din nærhed”, og det markeres bl.a. med en „nærhedsmesse“ i Sct. Clemens Kirke. Alle seminarer handler om noget med nærhed.
De unge deles i et teenspor og et ungspor for dem over 18 år. Seminarerne er tilpasset de enkelte målgrupper, og der vil bl.a. blive undervist om udviklingslæren og troen, om at få ’hul igennem’ til Gud, om etiske dilemmaer og udfordringer, om Guds nåde og meget mere.
Ud over seminarer og bibeltimer er der lovsang og bøn.
Af musik kan man opleve lovsangsbandet Cry Out, Martin Hornstrup med band og event2005-koret.
På grund af krisen i folkekirken holdes en paneldebat på ungspor. Her er deltagerne bl.a. biskop Karsten Nissen og IMs generalsekretær Jens Olesen.
Teenspor vil i mellemtiden se musicalen ”Næsten en kristen” med Skrødstrup Efterskole.