Jeg så ind i hans øjne

Benny Hinn fortæller, at han som barn
fik et uforglemmeligt møde med Jesus

Benny Hinn:
Amerikansk prædikant

Folk har spurgt: „Benny, hvornår begyndte Herren at virke i dit liv?“ , Gud talte til mig som elleveårig gennem et syn om natten – den eneste gang i min barndom i Jaffa. Jeg kan huske det, som var det i går. Jeg så Jesus komme ind på mit værelse. Han bar en klædning, der var hvidere end den reneste hvide farve, og en rød kappe der hang ned fra hans skuldre.
Jeg så alting – hans hår, hans øjne. Jeg så naglehullerne i hans hænder.

På dette tidlige tidspunkt i mit liv kendte jeg ikke Jesus. Jeg havde ikke bedt ham tage plads i mit hjerte. Dog, med det samme jeg så ham, vidste jeg, at det var Herren.
Jeg sov, da det skete, men pludselig oplevede jeg, at der var en ubeskrivelig følelse i min krop, ja den var nærmest elektrisk. Jeg var opladet, som om nogen havde koblet mig til en stikkontakt. Samtidig føltes det, som om en million nåle sad i min krop.
På dette tidspunkt stod Herren foran mig, og han kiggede på mig med de smukkeste øjne. Han smilede og stod med udstrakte arme. Jeg kunne føle hans nærvær – det var vidunderligt. Herren sagde ikke noget. Han kiggede blot på mig og forsvandt så.

Næsten med det samme var jeg lysvågen og kunne knapt forså, hvad der var sket. Gud havde ladet mig opleve et syn, der ville sætte sit uudslettelige præg på mit unge liv.
Da jeg vågnede igen næste morgen, var den vidunderlige følelse der stadig. Jeg åbnede mine øjne og kiggede mig omkring, men denne intense kraft, jeg ikke før havde oplevet, blev ved at bruse i mig.

Jeg følte mig totalt paralyseret og kunne ikke bevæge mig. Dog havde jeg kontrol. Denne usædvanlige og ubeskrivelige følelse overtog mig – men den styrede mig ikke.
For første gang berørte Jesus mit liv.

Fra Benny Hinns selvbiografi ‘Han greb mig’