Men’s Aglow henter inspiration hos iransk præst

KOLDING – Men’s Aglow inviterer til Inspirationsdag lørdag den 22. oktober. Massoud Fouroozandeh vil undervise på mødet, der bliver holdt i Kolding.Han er født i Iran og tidligere muslim. Hans kone Elmira kommer fra Azerbaijan, og sammen har de to døtre.
Da Massoud var 15 år, blev han indkaldt til aktiv militærtjeneste under krigen mellem Iran og Irak. Han flygtede med foden i gips og på krykker gennem de kurdiske bjerge til Tyrkiet og videre til Danmark.
Mens han arbejdede som forretningsmand og drev sin egen virksomhed, viste Jesus sig for ham i en drøm, og han blev kristen.
I 1997 blev Massoud præst i „Mohabat“ – eller Church Of Love – der er en kirke for nydanskere. I dag læser han teologi ved Aarhus Universitet samtidig med, at han er ansvarlig for de farsitalende menigheder (Church Of Love) i blandt andet København, Odense og Århus.
Inspirationsdagen i Kolding er for både mænd og kvinder.
Dina