Newsboys hjælper orkanofre

Det grammy-nominerede kristne rockband Newsboys ville gerne hjælpe ofrene efter orkanen Katrina. Derfor tog Newsboys-bandet, deres managere og medhælpere til Gulfport i Mississippi for at bygge en teltby til alle nødhjælpsarbejderne.
– Efter at have undersøgt de forskellige muligheder for at yde hjælp til den ramte region besluttede vi, at det bedste, vi kunne gøre, var med det samme at stille teltene fra vores turnéer til rådighed, sagde band-manageren fra News-boys, Wes Campbell.
Teltene fra Festival Con Dios Turnéen huser nu over 100 frivillige nødhjælpsarbejdere fra organisationen PRC Compas-sion gennem de næste fem måneder.
– At få et førstehånds-indtryk af ødelæggelserne åbnede virkelig vores øjne, sagde Jeff Frankenstein, der spiller keyboard i bandet. – Og vi følte et kald til at hjælpe til på enhver tænkelig måde.
Newsboys oplyser, at de arbejder med andre måder, bandet kan støtte de orkanramte amerikanere.
Dina