Fra Udfordringen til Kristeligt Pressebureau

Journalist på Udfordringen Ole Larsen overtager 1. februar 2006 stillingen som redaktør for Kristeligt Pressebureau. Han afløser Niels Thure Krarup, der har været redaktør siden år 2000.Kristeligt Pressebureau har siden 1912 forsynet de danske medier med kirkeligt pressestof. Økonomien har dog altid været en væsentlig udfordring for bureauet, og i 1976 måtte Indre Mission tage bureauet under sine vinger for at redde det fra lukning. Også i 2005 er økonomien stram og derfor flytter Kristeligt Pressebureau i forbindelse med redaktørskiftet ind på Indre Missions Hus i Fredericia. Her kommer redaktøren til at indgå i et samspil med redaktionen på IM’s eget magasin, IMT.
Ole Larsen er 27 år og uddannet journalist i 2004. Samme år i maj blev han ansat på Udfordringens redaktion i Christiansfeld.