Norske unge vil skabe revolution i Danmark

Jesus Revolution er navnet på den norske ungdomsorganisation, der i det nye år sender grupper af unge nordmænd til Danmark for at fortælle danske unge mere om JesusEn flok unge nordmænd fra ungdoms-organisationen Jesus Revolution Army ligger lige nu i træningslejr. Meningen er, at en række mobil-teams i begyndelsen af det nye år skal besøge en række lande i Europa – heriblandt Danmark.

Mobil-teams fra den norske organisation Jesus Revolution kommer til Danmark i januar 2006

Den norske kristne ungdoms-organisation Jesus Revolution sender hvert år grupper af unge nordmænd på turnéer rundt i Europa. I samarbejde med lokale kirker har de arrangeret kampagner og koncerter.
Bent Ove Myreng, der til daglig er leder i Jesus Revolution Army, er meget afklaret om den revolutionerende forandring, man ønsker at fremkalde ved at sende de unge afsted i teams.
– Vi ønsker at se en ungdoms-generation, som lever radikalt for Jesus. Vi vil hjælpe til, så langt vi kan, derfor sender vi vores Mobil Teams, siger Bent Ove Myreng.
Som noget nyt vil to af de mobil-teams, der i øjeblikket modtager undervisning i Oslo, blive sendt ud til kirker i Norge, Sverige og Danmark. 

Vil oplære andre unge

Når Jesus Revolution kommer til Danmark, er det dog ikke kun for, at de unge skal vise det frem, de har lært.
– Vi sender et team, der er oplært i at oplære andre, siger Bent Ove Myreng.
– I løbet af to-tre uger sammen med de unge i den menighed, vi besøger, vil de selv være i stand til drive et udadrettet arbejde.
Undervisningen vil primært handle om at fortælle om Jesus gennem tale, drama og dans.
– Det vil sætte de unge i stand til at udrette noget, siger Bent Ove Myreng
Jesus Revolution blev startet i 1997 af den norske ungdomspræst Stephan Christiansen.
-mbc