Ny Teenkirke i Grindsted

GRINDSTED – Vestermarkskirken i Grindsted, der er en del af Det Danske Missionsforbund, har oprettet en særlig Teenkirke i forbindelse med gudstjenesterne lørdag og søndag.

26-årige Amdi Fuglsang skal lede Teenkirken i Grindsted

Det nye tilbud henvender sig til alle i 6.-9. klasse og er en overbygning på Børnekirken, der samler de 0-12-årige under gudstjenesten.
– Vi har gennem længere tid haft et stort ønske om at lave en overbygning på Børnekirken, så teenagerne ikke bare skal følge med i „voksengudstjenesten.“ Det kan de stadig få lov til, men nu kan vi også give tilbud om at være med i Teenkirken, siger Vestermarkskirkens præst John Lorenzen.
Det er meningen, at teenagerne skal deltage i den første del af den almindelige gudstjeneste indtil prædikenen. Derefter åbner Teenkirken, hvor der er mere plads til snak, spil og spræl. Hver søndag vil der være et særligt aktuelt tema, men der bliver også tid til bare at hænge ud.
Teenkirken ledes af 26-årige Amdi Fuglsang, der allerede kender teenagerne fra kirkens teenklub, der mødes torsdag aften.
– Jeg glæder mig til at komme i gang. Det er altid spændende at være i selskab med teenagere, for de giver lynhurtigt udtryk for, hvad de mener, og det kan jeg godt lide. Jeg vil også gerne gøre en indsats for, at det ikke bare skal være kedeligt at komme i kirken, siger Amdi Fuglsang.
– ole