Campsite P3’s uundgåelige

Flittige radiolyttere havde i sidste uge god mulighed for at synge med på bandet Campsites single „Lines Intact“, der var valgt til ugens uundgåelige.

Campsite var P3’s uundgåelige i sidste uge

Singlen er med på albummet „Names Dates & Places“, der udkommer i Danmark i slutningen af februar.
Forsanger Johannes Nidam blev kort før jul interviewet til musikbladet Geiger, hvor han blandt andet fik lov at fortælle om Campsites forhold til den kristne tro.
– Vi er kristne – og alt det, vi gør og laver, herunder vores musik, sættes på en eller anden måde i forhold til vores tro. Jeg ser det som en helhed. Musikken er bare én del af vores liv, og vi ønsker vel helt simpelt at skabe, være kreative og udnytte de evner og muligheder, vi har – samtidig med, at vi vil have det sjovt med det og hinanden, siger Johannes Nidam til Geiger.
De kommende måneder tager bandet på turné i Holland, men der bliver også plads i kalenderen til et releaseparty for det nye album på Rust i København den 23. februar og en koncert på Loppen i København den 18. marts.
– ole