Dyrene fortæller historier om Jesus

„Dyrene fortæller“ er en rigtig god børnebog, hvor det er dyrene, der fortæller om deres oplevelser med Jesus.Bogen indeholder fire historier. I den første møder vi ræven, der ser englene, som fortæller hyrderne på marken, at Jesus er blevet født i en stald. Den følger efter hyrderne hen til stalden og er en af de første, der ser den lille nyfødte konge.
Så møder vi katten, der kommer med til bryllup i Kana og ser, hvordan Jesus laver vand om til vin. Skaden, der har sin rede fuld af stjålne skatte, får pludselig besøg af Zakæus, der kravler op i dens træ for bedre at kunne se Jesus, når han kommer gennem byen. Zakæus omvender sig og betaler alt, hvad han skylder, tilbage, og skaden kommer også på andre tanker.
Til sidst kommer vi med skibsmusen på en stormfuld sejltur sammen med Jesus og disciplene. Da stormen raser allermest, vågner Jesus fra sin lur og stilner stormen. Se, det er ikke hver dag, en skibsmus får lov til at opleve sådan et mirakel.
Bogen er spændende og rigtig godt fortalt. Og så ser man de kendte beretninger fra Bibelen på en lidt anden måde. Målgruppe: fra to år.

Nick Butterworth og Mick Inkpen:
Dyrene fortæller
110 sider • 98 kr. • Unitas