Med Gud online

På Internettet kan du ifølge Google finde Gud på 0,9 sekunderSiden søgemaskinernes indtog på nettet, er kristendommen for alvor blevet synlig i det store cyberspace, der i dag forbinder millioner af computere over hele verden.Alene i Danmark er Gud med på 1.800.000 hjemmesider ifølge Google, der er den mest populære søgemaskine i verden. Jesus kommer på en fin andenplads med 1.170.000, hvilket tager 0,18 sekunder at finde ud af. Og på trediepladsen kommer Jomfru Maria med 128.000 hits på 0,17 sekunder.

Gud er toppen

På den engelsksprogede del af nettet topper søgeordet „God“ (Gud) med intet mindre end 288.000.000 (288 millioner) hits, hvilket sker på 0,18 sekunder. Herefter kommer Jesus med 122 millioner, mens Holy Virgin (Jomfru Maria, den Hellige Jomfru) og Holy Spirit (Helligånden) deler trediepladsen med 31 millioner hits hver.

Gud før tro før skæbne

Hvis man ser på de begreber, der ikke direkte er knyttet til kristendommen, kommer det religiøse begreb „faith“ (tro) på en klar førsteplads med 271 millioner hits, mens skæbnen (destiny) er henvist til andenpladsen med „kun“ 51,4 millioner hits.
-Tore