Livshistorier med Gud

Bykirken i Århus vil i foråret fortælle livshistorier.

Præst i Bykirken Andreas Østerlund Nielsen

Præst i Bykirken Andreas Østerlund Nielsen fortæller om arrangementet:
– „Her er dit liv“ var titlen på et tv-show for en del år siden, der rullede kendte personers fortid op for åben skærm. Bykirken giver dig i foråret 2006 inspiration til selv at fortælle historien om dit eget liv. Ved fem arrangementer kan du høre om almindelige mennesker og deres oplevelser med Gud.
Hver gang drages paralleller til nutidens livsvilkår: Hvordan kan disse gamle fortællinger hjælpe os, når vi leder efter den røde tråd i vores liv?
2. april handler det om Jomfru Maria. 16. april om den overmodige fisker Simon Peter. 7. maj Jonas, der blev slugt af en hval. 21. maj om præsten Zakarias, der blev far til en profet. 4. juni om Daniel, der var vismand for en politisk supermagt
Det foregår alle dage på Restaurant Svineriet i Mejlgade i Århus kl. 11, undtaget 16. april, hvor gudstjenesten foregår på molen neden for Riis Skov, syd for stranden Den Permanente, kl. 6 ved solopgang.
– Tore