Professor taler om tro og videnskab

LYNGBY – Torsdag 16. marts inviterer Apostolsk Kirke i Lyngby til foredrag med temaet „Tro og videnskab“.
Foredragsholderen er Peter Øhrstrøm, medlem af Etisk Råd og professor ved Institut for Kommunikation ved Aalborg Universitet.

Professor Peter Øhrstrøm er medlem af
Etisk Råd

Grundtanken er, at tro og videnskab ikke er to uforenelige størrelser, men tværtimod kan supplere hinanden. Og, at den moderne naturvidenskab er blevet til på et kristent grundlag, som megen videnskab og videnskabsteori nu søger at komme tilbage til.
– Man vil ikke længere opfatte mennesket som bare et produkt af tilfældigheder. Desuden erkender de fleste moderne videnskabsteoretikere, at der ikke findes nogen værdifri videnskab om naturen og dens oprindelse, hedder det i oplægget. Foredraget starter kl. 19 på Stadsbiblioteket, og der er gratis adgang for alle.
– Tore