Rockbandet Spark får talentpulje

Bandet Spark har fået givet 21500 kr. af Vejle Amts talentpulje ’Mobile Music’ og går fra på fredag syv dage i studiet.Målet er at indspille fire splinternye numre, der skal tegne et billede af, hvor de står rent musikalsk lige nu.
– Det er ved at være et stykke tid, siden vi sidst var i studiet, og derfor glæder vi os virkelig også rigtig meget. Tingene bliver båndet i ’The Garage’ med Søren og Henrik Poulsen bag knapperne, nogle dejlige og rare personer, som vi ser meget frem til at skulle arbejde sammen med, hedder det i den seneste melding fra Spark.
– Vi har lige været med til en PR-Workshop, hvor vi modtog en masse gode råd, fik strikket en ny pressemeddelelse sammen og taget nye pressefotos. Både billederne og meddelelsen vil blive offentliggjort på vores hjemmeside om kort tid.
Lørdag d. 11 marts spiller Spark på Musikcafeen i Århus. Dette sker i forbindelse med Emergenza-konkurrencen. Der vil også være en masse andre fede bands denne aften, så kom og lyt med.