Kubik-kirke fylder 10 år

Hvad har Gud og gokarts til fælles? En hel del, hvis man bor i Grindsted og kommer i Vestermarkskirken Her har unge i de sidste ti år kunnet kombinere læren om det kristne budskab med læren om mekanik og motorer i kirkens egen gokartklub.Hvad der startede som en uortodoks idé om at samle byens drenge og piger om et gokart-hold, der også skulle have et kristent indhold, er idag blevet til en succeshistorie om et projekt, der har eksisteret i ti år. Som har givet utallige børn og unge et sted at mødes, en spændende hobby og konkrete udfordringer og opgaver under kyndig vejledning af voksne ledere.
I dag har klubben fem biler, der hver har tilknyttet tre kørere og en leder. Og medlemmerne er både piger og drenge i alderen 10 til 16 år.
Vestermarkskirkens Gokart- klub holder åbent hus lørdag 4. marts med en kæmpe udstilling af gokarts, biler og motorcykler.