Temadag om unge i kirken

Hvorfor søger unge uden kirkelig baggrund ind i kirkelige fællesskaber?Dette og mange andre spørgsmål tages op, når Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik, CUR, holder arbejdsdag torsdag 6. april i København.
Under overskriften: „Mere end blot en søgen efter enkle svar“ samles forskere, unge og andre interesserede for at kaste lys over nogle af disse spørgsmål, „som vi i forskningsmæssig sammenhæng ikke ved specielt meget om“, som det hedder i en udtalelse fra CUR.
CUR vil samtidig give en introduktion til den videnskabelige tænkning omkring menneskers søgen mod religiøse fællesskaber.
Det foregår i Rysensteensgade 3 i København i tidsrummet 9.30 – 15.00, og alle er velkomne til at deltage. Tilmelding på forhånd er nødvendig og kan ske på hjemmesiden: www.cur.nu.
– Tore