Tværkulturelt Center runder 130 medlemmer

Bestyrelsen i Tværkulturelt Center

Sytten nye sogne blev optaget på Tværkulturelt Centers repræsentantskabsmøde i København sidste weekend.
De nye medlemmer er:
Adventskirken (Vanløse), Fjelstervang Kirke, Hemmet Kirke, Hvidovre Kirke, Hyltebjerg Kirke (Vanløse), Lemvig-Heldum Sogn, Lindholm Kirke (Nørresundby), Nathanaels Kirke (Amager), Risbjerg Kirke (Hvidovre), Rødovre Kirke, Sct. Catharinæ Kirke (Ribe), Smørum Kirke, Thyregod Kirke, Utterslev Kirke, Vang Kirke, Viby Kirke (Viby J.) samt den pakistanske menighed Asian Christian Fellowship (Søborg).
Tværkulturelt Centers medlemmer modtager løbende information om nydanskere og kirkens integrationsarbejde. Der er også tilbud om kurser, materialer og erfaringsudveksling samt arbejdsgrupper sammen med kristne nydanskere.
– Tore