„Vilddyr“ præmieret – igen

Den spændende biografi Vilddyr, som er et kristent vidnesbyrd om Kung Fu-verdensmesteren Tony Anthonys spændende og barske liv har netop vundet prisen som årets bedste kristne biografi i 2006 i England. I 2005 vandt den prisen som årets bedste kristne bog i England.Prisen blev offentliggjort i begyndelsen af maj ved Christian Resources Exhibition og overrakt til co-forfatter Angela Little af David Trimble, modtager af Nobels fredspris i 1998.
Bogen (anm. i Udfordringen ved udg. i nov.) har allerede solgt mere end 500 eksemplarer i Danmark. I Sverige og Finland måtte den genoptrykkes efter få måneder.
– Vi er utroligt stolte over at have en dansk oversættelse af denne bog, der inden for de første to år har modtaget hele to flotte priser, siger Christian Larsen fra Nyt Livs Forlag.
Den engelske udgave har nu solgt i 52.000 eksemplarer, og der er solgt rettigheder til oversættelse til i alt 13 sprog. Bogen er dermed det engelske forlag Authentic Media’s bedst sælgende titel til dato.
Ifølge forlaget er det vigtigste dog det store antal mennesker verden rundt, der gennem denne bog har hørt evangeliet, ofte for første gang – også i Danmark! Bogen er ikke blot en fantastisk beretning, men også en god indføring i, hvad det vil sige at være kristen.
Bjarne Nederby Jessen