Danske unge vil skabe dialog med filmprojekt i Libanon

LIBANON – En gruppe på 15 unge kristne er rejst til Libanon for at deltage i et filmprojekt. Målet er at skabe dialog med unge muslimer.En gruppe kristne unge danskere er rejst til Libanon for at deltage i et filmprojekt. Målet er, at projektet skal munde ud i en dokumentarfilm, der skal skabe dialog mellem kristne danskere og muslimer fra Mellemøsten. I filmen skildres mødet mellem 30 unge kristne og muslimer fra både Danmark og Mellemøsten.
Danmissions dialogsekretær Agnete Holm skal stå for undervisningen af de unge i dialog, og tre af de unge danskere er fra Danmissions Unge. Danmission står bag det Danida-finansierede projekt sammen med deres libanesiske partner ”Forum for Development, Culture and Dialogue”, som er en NGO, der arbejder med konfliktløsning og dialog blandt kristne og muslimer i Mellemøsten.
-mbc