Vagn besøger Hillsong i London

I ’jagten’ på europæernes tro besøger DR’s Vagn Olsen den engelske pinsemenighedVagn Olsen, der har taget danskerne med på rejseoplevelser i hele verden, er på besøg i den engelske pinsekirke ”Hillsong” i London.

Journalist Vagn Olsen

DR-journalisten Vagn Olsen, der er kendt for sine mange rejseudsendelser, er vært i programserien Troens Europa. Her rejser han rundt på kontinentet for at afdække forskellene i måden, den kristne tro praktiseres på i forskellige lande.

6000 til gudstjeneste

Seriens ottende og sidste afsnit handler blandt andet om de store forskelle, der er i antallet af gudstjenestedeltagere.
Præsten i Schweinitz i Tyskland viser tomme kirker frem, præsten i Buntingford i England skal sælge kirken. Men Vagn Olsen besøger også pinsekirken ”Hillsong” i London. Her kommer der 6000 til gudstjeneste hver søndag.

Sendes på DR2 søndag d. 14. maj kl. 20 og torsdag den 18. maj kl. 17.30