Vision for mission

Missionskonference i Nordjylland med bl.a. Suzette HattinghGospel Outreach holder 11.–13. maj missionskonference i Nordjylland.

Suzette Hattingh er Reinhard Bonnkes tidligere nærmeste medarbejder

Vesterkirken i Stenum lægger på 2. år lokaler til. Temaet er: ”Vision for mission”.
Konferencen tager sigte mod at inspirere både den enkelte og hele menigheder til mission – hjemme og ude.
– Vi lever midt i høstens tid, ”markerne er modne til høst” men høstens Herre mangler arbejdskraft. Vi ønsker og håber, at konferencen skal blive en hvervekampagne for Jesus Kristus, siger Arne Hansen.

Gospel Outreach

Gospel Outreach er en selvstændig missionsorganisation, der i 1993 blev startet af Per Hyldgaard. Gospel Outreachs formål er at forkynde og formidle evangeliet om Jesus Kristus i hele verden, så mennesker oplever evangeliets frelsende og frigørende kraft, så de kan være med til at opbygge Guds rige over hele jorden.
Siden 1993 har Gospel Outreach arbejdet i forskellige lande med bl.a. at bygge huse for fattige, bringe nødhjælp til nødlidende, holde seminarer, undervise i menigheder, udruste mennesker til tjeneste og holde kampagner.
Arbejdet lige nu er mest koncentreret om Pakistan, Indien og Mexico. I samarbejde med lokale kristne planter Gospel Outreach nye menigheder i disse lande og hjælper de lokale kristne med at drive menigheden videre gennem undervisning af pastorer og ledere, med økonomisk hjælp og med kampagner og møder.
Desuden taler Per Hyldgaard ofte ved konferencer flere steder i Rumænien.

Konferencens talere

Missionskonferencens hovedtaler er Suzette Hattingh, der er leder ar organisationen ”Voice in the city”. Gennem dette arbejde når hun ud til tusindvis af mennesker ved kampagner, fængselsmission, seminarer og via de børnehjem, hun driver. Suzette Hattingh er en dynamisk forkynder, der altid har et aktuelt budskab. Hun er tidligere nærmeste medarbejder til den kendte tyske verdensevangelist Reinhard Bonnke, og arbejder stadigt sammen med ham.
Desuden taler Dag Arild Valand, der er tidligere hjælpepastor i en større menighed i Norge, men nu en driftig forretningsmand med vision om at forløse midler til Guds Rige, han ønsker at inspirere andre til at gøre det samme. Dag Arild Valand kan fortælle om Guds velsignelse i sit liv og om at være til velsignelse for andre.
Per Hyldgaard er vært, men også taler på konferencen. Han holder hver år konferencer, kampagner og seminarer rundt om i verden. Gennem sin udfordrende forkyndelse har han oplevet Guds indgriben med bl.a. helbredelse og udfrielse af dæmonbesatte.
Ud over konferencens hovedtalere medvirker der andre talere ved diverse seminarer.
Henri