Originalt, med nyt pust

Passion, everything glorious Den amerikanske organisation Passion, der arbejder for vækkelse blandt studerende i Amerika, har udgivet en live lovsangs-cd, optaget på deres store årlige konference i år, Passion06.Hvis Michael W. Smith efterhånden hænger dig langt ud af halsen, og du hungrer efter noget nyt og spændende lovsang, så vil Passions, everything glorious, ikke være noget dårligt køb. Genren er rock på den fede måde, det er lydmæssigt tydeligt, at cd’en appellerer til det yngre puplikum (dermed ikke sagt, at man ikke kan høre den, hvis man er fyldt 30). Cd’en indeholder både nye og gamle lovsange og er dermed både et dejligt genhør med de gamle og et spændende bekendtskab med de nye. Stilen minder meget om nogle af de nyere danske bands, som Mew, Kashmir og Swanlee og bevæger sig dermed væk fra den klassiske rock genre som f.eks. Third Day, Offerings 1 og 2 bevægede sig i, og går over i noget mere moderne, med strejf af det psykedeliske.

Første gang, jeg hørte cd’en, tænkte jeg: åh nej, ikke én til af de der lovsangs-cd’er, de lyder ens alle sammen. Men for det første er der jo det ved lovsang, at man bliver glad af at høre det og derfor også glad for at høre det (også selv om det et det samme om igen). Og for det andet har denne cd virkeligt noget nyt at byde på, og den bliver bedre, jo flere gange man hører den. Jeg har rigtig længe manglet denne cd i min samling af lovsangs-cd’er, og jeg er sikker på at den vil bliver spillet rigtig meget i tiden fremover. Stilen og den anderledes lyd falder lige i min smag, og jeg er sikker på, at den også vil falde i mange andres smag.
Jeg er blevet positivt overrasket over denne cd og kan varmt anbefale den til alle dem, der elsker lovsang, og som trænger til at få samlingen fornyet. Eller til dem, der bare gerne vil høre noget godt musik.
We ’r gonna
party
I can feel it down inside
party
I Was dead now I’m alive.

(fra sangen Party)