Teater om islam og kristendom

Skuespillerne Laura Kamis Wrang og Karen Nielsen i rollerne som Yrsa og Yusraa

Under Århus Festuge opfører teatergruppen Teatertasken stykket ”Abrahams døtre”.
I ”Abrahams døtre” er historien ført op i nutiden, så den i stedet for to halvbrødre handler om to halvsøstre. Deres fælles far er lige død, og de to søstre mødes nu for at gøre boet op. Alle deres fælles minder vælder frem, og de husker deres fars gode fortællinger, særlig den om Abraham. Der er bare det, at han har fortalt historien til Yrsa i den kristne version, og til Yusraa har han fortalt den i den muslimske. De to halvsøstre strides nu om, hvilken der er den rigtige. Men de skændes også om arven og forholdet til den afdøde far.
Teaterforestillingen kan ses i Gellerup mandag aften den 4. september.
Bag arrangementet står Kristent Informations- og Videnscenter om Islam og Kristendom (KIVIK).
Schwartz