Ny junior- og teenmedarbejder på Djursland

Med ansættelsen af Daniel Hansen styrker Fjellerup Valgmenighed arbejdet blandt juniorer og teenagere på Norddjursland. Et stort ønske om at kunne nå længere ud på Djursland med det kristne budskab er gået i opfyldelse for Fjellerup Valgmenighed. Med en 14% ansættelse af Daniel Hansen som junior- og teenmedarbejder styrker Fjellerup Valgmenighed arbejdet blandt juniorer og teenagere på Norddjursland. Daniel Hansen er til daglig efterskolelærer i Fjellerup. Han vil indgå i et tæt samarbejde med det arbejde, som Indre Mission har i området.
Daniels arbejdsområde bliver bl.a. at deltage i teenlejre, som er et nyt initiativ for unge over 14 år. Daniel Hansen ser meget frem til at komme i gang med arbejdet og glæder sig måske allermest til at komme på lejre med teenagerne.
Daniel er gift med Bente, og de har to børn på hhv. fire år og tre måneder.