Stærke tekster og god kvalitet

Smuk og kreativ musik koblet på tekster, der er så stærke, at du kan tage temperaturen på dit eget åndelige liv med dem. Men ikke en cd for dig, der ikke kan lide, at Gud kalder på dig. ”All from you” er titlen på den nye cd fra The Burn Band. The Burn Band er et lovsangsband med rødder i vineyard. Dette er også ganske tydeligt at høre på cd’en. Allerede det første nummer, som for øvrigt er titelsangen, sætter en høj åndelig standard. Sangene fortæller om Gud, de ting han gør, og de ting, han giver. Stilen er en blød rock med en lækker elguitar i bunden og vokaler og tekster helt fremme i feltet.
Den musiske kvalitet er i orden, der er ikke noget, der så meget som minder om et hjemmestudie. Ligesom musikere og sangere også er fantastisk dygtige. Personligt har jeg været meget imponeret over den kvindelige vokalist Carly Open. Specielt i sangen ”How could I live without you”, som hun selv har skrevet. Her er det både hendes smukke fraseringer, jeg tænker på, og så den enormt stærke tekst. Men dette er ikke enestående for lige netop den sang. Hver eneste sang på cd’en har en helt speciel og meget stærk tekst.
Personligt er jeg kommet frem til den konklusion, at hvis man ærligt og af hele sit hjerte kan synge med på sangene fra All from you, er man kommet langt i sit åndelige liv.
Af Lill-Britt Chrestine Johansen.