Cd med budskab

Det har tydeligvis været ønsket om at få et budskab ud, der har været drivkraften i produktionen af cd’en Dér, hvor Han er.For cd’ens værdi ligger især i teksterne – rimelig godt understøttet af enkle melodier. De fleste tekster og melodier er skrevet af Steen Brokhøj, som har produceret cd’en sammen med Lars Frederiksen. På coveret skriver de bl.a.:
„Der er mange, som har givet udtryk for, at vores første cd, Mødet med Ham, har opmuntret dem og gjort dem glade. Mange har mødt Ham på ny, som levede, døde og opstod for os. Med cd’en Dér, hvor Han er vil vi gerne fortsætte med at pege hen på Kristus, hvor han har sagt, Han er at finde, nemlig i sit Ord.“
De 19 sange på cd’en er derfor alle baseret på bibeltekster, mere eller mindre frit gendigtede. Eksempelvis er ordlyden i „I profetien“ næsten identisk med Es 53, mens teksten til „I natten“ er inspireret af nadverindstiftelsen og forudsigelsen af Judas’ forræderi med disciplenes spørgsmål, der her bliver til ethvert kristent menneskes spørgsmål: „Det er vel ikke mig, Herre?“; og nummeret slutter så med recitation af bønnen fra Sl 139,23-24.

Formidler glæde

Sten Brokhøj – forfatter, komponist, sanger og musiker på “Der, hvor Han er”

Teksterne om, hvor Han er, har forlæg fra hele Bibelen, fra 1 Mos til Åb. Teksten til det afsluttende nummer „I Himlen“ lyder i sin helhed:
Snart er vi hjemme, / snart er vi hjemme / i den nye Himmel og på den nye jord! / Og dér er ingen død og skræk; / hver en tåre er tørret væk, / frelst af nåde ser vi Ham, dér hvor Han er!Musikstilen vil jeg betegne som overvejende folk-pop, men den rent musikalske oplevelse skal man ikke have de store forventninger til. Steen Brokhøj og de øvrige, der lægger stemme til, har ret almindelige sangstemmer; og musikledsagelsen lyder mestendels som noget, der er progammeret på et keyboard e.l.
Men at formidle glæde og pege på, hvor Kristus er, lykkes.
NJV
Dér, hvor han er • 63 min. •128 kr. • LogosMedia