Disciple samlet i Nørresundby

Mere end 450 unge brugte den første halvdel af efterårsferien på Nørresundby Gymnasium, hvor de var samlet til Kristeligt Forbund for Studerendes (KFS) årlige Discipeltræf.Unge fra hele landet – selv så langt væk som Bornholm – havde taget turen til Nørresunby, for at bruge fem dage på at hænge ud med nye og gamle venner.Årets Dicsipeltræf, blev holdt på Nørresundby gymnasium, fra den 14. til den 18 oktober.
Temaet for årets dicsipeltræf var ’Glæd dig’, hvilket var tydeliggjort med en mangfoldighed af smiley’er.
Alle deltagere fik således udleveret en smiley-badge og en smiley-kop, ligesom komiteen var let genkendelig i deres smiley-tshirts.
For at understrege temaet – og til glæde for det deltagernes indre legebarn – havde komiteen desuden skaffet en hoppeborg, der stod til fri afbenyttelse.

Gaver til alle

En heldig banko vinder

Til søndagens banko-spil var der sponsorerede præmier i en mængde, der gjorde det muligt at tage spillet til et nyt niveau.
Man kunne således midt i et spil høre opråberen sige: “Så er der præmie til alle der har nummer … 82” og “Så spiller vi om to rækker – og der er præmie til hele bordet!”
Mest overdådig var dog hovedpræmien, som var en tur i en helikopter.

Opmuntring fra Paulus

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Der skulle laves meget mad til de 450 deltagere

Bibeltimerne blev holdt af Søren Overby Christensen. De tog udgangspunkt i Filipperbrevet.
Brevet blev skrevet af Paulus mens han sad i fængsel, men indeholder alligevel en kraftig opfordring til fællesskab og glæde i menigheden.
Et budskab som ikke kun gjaldt dengang.
KFS’ formand, forlagsredaktør Johannes Baun, prædikede både ved søndagens gudstjeneste og aftenmødet mandag.
Mens henholdsvis Oline Kobbersmed og KFS’ generalsekretær, Henrik Laursen stod for de andre andre aftenmøder.
Det var – efter udseendet at dømme – 450 trætte men glade unge mennesker, der efter afslutningsmødet onsdag strømmede ud til de ventende busser.
Søren Kiilerich