Himlen over Danmark:
Komtessen og dæmonerne

Himlen over Danmark – en reportageserie på DR2, der viser et andet billede af Danmark, hvor et stærkt stigende antal danskere dyrker vidt forskellige religioner, der præger deres liv på måder, der vil være overraskende for de fleste.

Camilla Holstein deltager i programmet himlen over Danmark

Danmark er et lille land med en homogen befolkning, der alle stort set tænker og handler ens. Eller er det?
Komtesse Camilla Holstein-Ledreborg er født på et slot og opvokset på de bonede gulve. Hun har levet en tilværelse, andre kun tør drømme om. Men i dag bor Camilla ikke på godset på Lolland, men har bygget sit eget hus tæt ved den gamle ryttergård i Gørløse, hvor hun arbejder for Evangelist.
I programmet ”Himlen over Danmark” fortæller Camilla Holstein Ledreborg om sin tro på Jesus og hans virke i dag, når mennesker bliver udfriet fra dæmoner og helbredt for alvorlige sygdomme og psykiske lidelser.

Programmet sendes på DR2 onsdag den 18/10 kl. 22.00