Kristen LokalRadio i Århus søsætter nyt program

Tirsdag den 3. oktober søsætter Kristen LokalRadio Østjyllands eneste radio-kirkelige nyhedsmagasin.

Biskop Steen Skovsgaard

Programmet kommer til at hedde ”De Kirkelige Nyheder” og vil blive sendt direkte hver eneste tirsdag kl. 17.00 – 17.30 på Kristen LokalRadio på frekvensern 98,7 MHz.
Ved premieren d. 3. oktober sidder Brian Nissen, daglig leder af Kristen LokalRadio, i den varme stol til en snak med programmets vært Stefan Vase om programmet De Kirkelige Nyheder. I det andet program, tirsdag d. 10. oktober, er Steen Skovsgaard, tidl. præst i Gellerup Kirke og nuværende biskop på Lolland Falster, igennem pr. telefon til en snak om, hvordan det var at skulle forlade Århus og om de forskellige udfordringer, han har mødt i sit første arbejdsår som biskop.
Schwartz