”Dying for a heart”

“Dying for a Heart” er Krystal Meyers’ anden cd på to år. Den nu 17-årige pige blev kendt for sin rock-musik, da hun i 2005 udgav cd’en Krystal Meyers.Stilen er lidt ligesom Avril Lavigne’s, men med den forskel, at Krystal Meyers’ sange er med kristne tekster og er mere positive end Avrils.
Krystal blev opdaget på en sommerlejr, hvor hun skrev sin første single ”Anticonformity”. På det tidspunkt gik hun i 9. klasse. Sangen var til en velgørenheds-cd. Hun har skrevet sange, siden hun var 10 år, og spillet guitar, siden hun var 13 år. Krystal har ud over i USA også fået stor succes i bl.a. Japan, hvor hun har slået Red Hot Chili Peppers af hitlisterne.
Begge hendes cd’er er blevet produceret af Ian Eskelin, som også står bag Avril Lavigne og Liz Phair.
Krystal Meyers er lige noget for dig, der kan li’ pigerock/punk.
Cd’en har fået af musikanmeldere i USA
“Dying for a heart” udkom den 19. september. Du kan gå ind på www.refleks.dk, hvor du kan høre sangene og se oversættelse af teksterne.
Astrid Sewerin Larsen