Kristen satellit-kanal på plads i Jerusalem

Danske GOD-tv partnere var med i live-transmission fra Aalborg, da satellitkanalens nye broadcastcenter i Jerusalem blev indviet søndag den 28. oktober.GOD-tv er klar med et nyt broadcastcenter i Jerusalem. Ved indvielsen søndag den 28. oktober var der dansk deltagelse med direkte transmission fra AKTV’s studier i Aalborg.

Fra GOD-tv’s nye broadcastcenter i Jerusalem sendes der kristent tv til milioner af seere verden over

Søndag den 28. oktober blev en vigtig dag i GOD-tv’s historie. Den kristne satellit-kanal kunne indvie et såkaldt broadcastcenter i Jerusalem. Det nye center skal fremover være stedet, hvor trådene samles i kanalens omfattende programudbud.

Global nadver

Grundlæggerne af GOD-tv, Rory og Wendy Alec, ledte den verdensomspændende begivenhed fra studiet i Jerusalem, som foruden indvielsen også bestod af en global nadvergudstjeneste.
Det globale islæt kom i form af live-transmissioner fra forskellige steder i verden: England, Sydafrika, Indien, USA og ikke at forglemme – Danmark.

Dansk deltagelse

Simon Jacobsen, der er direktør for GOD-tv i Norden, ledte den direkte transmission fra AKTV’s studie i Aalborg

Det danske indslag blev ledet af GOD-tv’s regionale direktør i Norden, Simon Jacobsen.
– Der var dækket op til fest i studiet i Aalborg, hvor en gruppe af GOD-tv’s tusinder af partnere og seere i Skandinavien var forsamlet sammen med GOD-tv’s team i Skandinavien, forklarer Simon Jacobsen
Nærheden i det globale fællesskab omkring nadveren viste sig at blive meget konkret for de danske deltagere.
– Et dansk ægtepar, der var med i studiet i Aalborg, har en søn og svigerdatter, som fulgte udsendelsen og deltog i nadveren fra Sahara i Nord-Afrika. Sønnen ringede efter udsendelsen til sine forældre og fortalte, hvor fantastisk det havde været at se udsendelsen og deltage i nadveren, fortæller Simon Jacobsen.
GOD-tv sendes via satellitter og fiberkabler til over 200 lande i verden. Kanalen findes i 122 millioner hjem. Man anslår, at det potentielle antal seere er ca. 437 mio.