Now Is The Time

Efter 12 år har Delirious? optaget deres første live-dvd nogensinde. Den 13. juni samledes 5000 til koncert i Willow Creek Community Church i South Barrington nær Chicago i Illinois. Det er helt tydeligt, at stemningen var helt i top, da de 11 kameraer og en 40 fod høj kran sørgede for optagelserne til dvd’en med titlen ”Now Is The Time – Live At Willow Creek”. Dvd og cd indeholder 15 numre hver med gruppens melodiske rock-lovsange. Dvd’en har selvfølgelig også masser af ekstra materiale – f.eks et interessant kik bag scenen og 30 minutters dokumentar om bandet med interviews og fotos, der ikke tidligere har været offentliggjort fra bandets historie. Vi følger både bandet i deres hjem og på optagelse i studiet.
Dvd’en indeholder otte sange fra deres sidste album ”The Mission Bell”, plus mange andre Delirious?-favoritter.
Bandets forsanger Martin Smith med det hvide hår og de dådyrbrune øjne har skrevet en stor del af ørehængerne. Og efter to uger i studiet med hans demoer havde de 15 tracks.
Man kan mærke, teksterne bliver dybere og dybere. Og gruppen udtaler selv, at de oplever at blive mere seriøse med at opmuntre lytterne til at være seriøse i deres personlige forhold til Gud. ”Now Is The Time” handler om, at NU er det tid til at stå frem og bekende sin tro. Vær ikke bare en troende, men en, der følger efter Jesus.
Coveret er en boks, der indeholder stemningsfyldte billeder fra koncerten, men desværre ingen tekster. Dem kan du imidlertid finde på gruppens hjemmeside: www.delirious.org.uk/.
Har du ikke noget med Delirious?, er denne boks et must for din musikopdragelse og en god hjælp til at komme tæt på Gud ved hjælp af topprofessionel rocklovsang.
Henrik Nordborg