Delirious? og Reuben Morgan

Den 3. november giver Delirious? og Reuben Morgan koncert i Københavns Kulturcenter.Efter 12 år hænger engelske Delirious? uadskilleligt sammen og betræder nye veje.
– Det var en stor overraskelse, at en af vores sange blev et stort hit i de tyske radioer. Gruppen skriver primært tekster til kristne publikum, siger guitaristen Stu fra bandet i et interview til Cmusicweb.
– Gud åbner døre for os, og vi skriver stadig sange, der bruges i kirkerne og opmuntrer troens folk, siger Stu.

Inspiratinskilder

Delirious? har tæt fællesskab med bandet Switchfoot, som de har turneret med i England. Samtidigt har de lavet koncerter med bandet ”Rock N Roll Worship Circus”, som de er blevet store fans af. Dem, der lyttes til, påvirker ens musik. Sådan også med Delirious?.

Hvad andre siger om Delirious?

”Delirious? sparker en åndelig opvågning i gang blandt unge og også blandt voksne. Det bedste er, at de ikke udvander evangeliet bare for at blive berømte. Deres første prioritet er at drage verden tilbage til Gud.”
Michael W. Smith
”De har redefineret praise and worship scenen. Disse gutter er sande artister, der viser vejen fra Gud, fordi deres musik appellerer til næsten alle generationer.”
TOBYMAC (dc talk)
”I mange år har Delirious? inspireret os i vores jagen efter Kristus gennem deres kreative geniale form og et budskab, der ikke går på kompromis med troen og håbet gennem musikken. Dette projekt er et af de fineste, profetisk og brilliant med sange for kirken, den nedbrudte, til hengivelse og taksigelse.
Darlene Zschech

Bandmedlemmer:
Martin Smith (vocals, guitar),
Stu ”Stu G” Garrard (guitar),
Tim Jupp (keyboard),
Jon ”Jonson” Thatcher (bas),
Stew Smith (trommer)

Ligger stilmæssigt op af:
U2, Radiohead,
Coldplay, Oasis

Genre:
Rock, Inspirational/
Worship, Pop