Første iDTS uden for USA
Ny udfordrende skole til unge!

Henrik og Lisbeth Thomsen fra Ungdom Med Opgave har de sidste par måneder haft travlt.

Henrik og Lisbeth Thomsen, der i de sidste par måneder har haft rigtig travlt med at forberede DTS’en

De har knoklet for at starte bibelskolen iDTS i den internationale missionsbevægelse Youth With A Mission, Ungdom Med Opgave.

iDTS

– iDTS (Impact Discipel Trænings Skole, red.) er en DTS (DiscipelTrænings Skole, red.) med fokus på evangelisation og bøn, fortæller Lisbeth og Henrik Thomsen.
– Vi vil gerne udruste unge til at virkeliggøre missionsbefalingen og arbejde for at se Guds Rige vokse. Det gør vi gennem to dele. Først starter vi med en 12 ugers skoledel. Og så følger 10-12 ugers praktik, fortæller det unge par.
Navnet ”Impact DTS” kommer af skolens tætte relation til Impact World Tour, Ungdom Med Opgaves evangelisations-kampagne, hvor polynesiske dansere, stærke mænd, BMX’ere, skatere, in-linere, b-boys, DJs, og HardRock bandet Death & Desire formidler evangeliet til tidens unge.
Skoleforløbet
– De første otte uger af iDTS’en kommer til at foregå i Danmark, på Ungdom Med Opgaves center Sjellebro nær Randers, fortæller Henrik.
– De sidste fire ugers skole tager vi i Kansas City i samarbejde med UMO kampagner internationalt, lokale kirker og IHOP (International House of Prayer).
Der er ikke kun undervisning om bøn. Eleverne vil også blive engageret i IHOP, bønnehuset i Kansas City, hvor der er ”live” bøn og lovsang 24 timer i døgnet.

Praktikdelen

– Når vi har fået fyldt op på beholderne, skal vi ud og afprøve det i praksis. I staten Ohio står Impact World Tour (IWT) for forberedelserne af et massivt fremstød. Her er IHOP og hele dets netværk engageret i bøn for kampagnerne. Eleverne på iDTS’en bliver del af en omfattende by-kampagne i samarbejde med lokale kirker og vil opleve nye og revolutionerende evangelisations-metoder, slutter det nye skolelederpar Lisbeth og Henrik Thomsen.