Stainless i Tiger butikker

Debutpladen udkom i april, og i november udgav de så deres anden plade.Det er de færreste bands, der udgiver to plader så hurtigt efter hinanden. Og det var heller ikke Stainless’ plan at gøre det, men muligheden bød sig, og de greb den.

Tiger Music

Tiger Music er et nyt pladeselskab, der producerer musik til Tiger butikkerne. De annoncerede efter bands, der kunne tænke sig at få udgivet en cd ved dem.
Stainless sendte deres debutplade ind til dem, så de kunne lytte til den. Ud af 200 ansøgere var Stainless et af de fire bands, der blev valgt.
De fire drenge takkede ja til tilbudet.

Discount band

Det var dog ikke uden betænkninger, at de sagde ja.
Pladerne, som bliver produceret, kan købes i Tiger butikkerne for den helt utroligt billige pris af 20 kr.
– Prisen var grunden til, at vi var lidt betænklige ved at sige ja til tilbudet, fortæller Christian, forsanger i bandet.
– Som musiker er man jo lidt forfængelig, når det kommer til ens egen musik. Vi tænkte rigtig meget over, hvilken signalværdi der var i at sælge sin musik så billigt.
Vi vil ikke opfattes som et discount band.

Overvandt forfængelighed

-Vi besluttede os alligevel for at sige ja til tilbudet. Det er en stor mulighed for at nå ud til nogle mennesker, der ellers ikke ville vide, hvem Stainless er.
– Jeg tror, det er sundt for musikere at overvinde deres forfængelighed, konkluderer Christian.
Stainless sælger.
Ser man på salgstallene, er der ingen tvivl om, at det var den rigtig beslutning, de fire drenge traf.
Det er gået rigtig godt med at få solgt pladen i Tiger butikkerne. I løbet af de første 14 dage blev der solgt 500 Stainless plader rundt omkring i Danmark.
– Selvom det ikke er noget, vi tjener ret mange penge på, er det fedt, at ens plade sælger så godt, slutter Christian, meget ærligt.