B for Børn

Fest og farver præger denne børne-cd, som Børne og Ungdoms Oase (BUO) og Aalborg Valgmenighed har udgivet i fællesskab. Titlen ”B for Børn” hænger sammen med årets tema om reformationen på Dansk Oases store sommercamp SommerOase 2006. Cd’ens titelsang ”De 5 B’er” omhandler også de centrale begreber fra reformationen:
Sangene er bygget op omkring de bibelvers, som børnene skulle lære på lejren, så de hang let fast. Det er lykkedes på enestående måde. Nu er det et halvt år siden, og mine børn elsker stadig at lave fagter til denne cd, som ikke er til at drive af vores boomblaster herhjemme. Samtidig er de lidt tunge bibelvers forklaret på let fordøjelig og forståelig måde, så børnene synes, kirkens budskab er relevant for deres dagligdag.
Stilen er moderne børnelovsang, flot produceret af Joachim Hejslet Jørgensen i Amazing Space studiet. Han har også skrevet sangene sammen med Hanne og Kristian Bank Møller. Hanne synger også for på de fleste sange og guider nærmest børnene igennem pladen på en sjov måde, så man f.eks. får fortalt, hvordan man skal lave fagter til sangene undervejs. Og dem er der masser af, for ”en kirke er som kroppen”, som en af sangene hedder. Derfor skal hele kroppen bruges til at opmuntre til at tilbede Gud. Når du køber cd’en, får du samtidig et brugernavn og et password, så du kan downloade nodehæfter på hjemmesiden www.bforboern.dk.
Henrik Nordborg