Ferie med indhold
Anne-Dorte Michelsen synger hos baptisterne

Baptisternes Missionsstævne i Mariager holdes i år fra den 22. til 28. juli.

Anne-Dorte Michelsen.

I år kan baptisterne blandt andet opleve en koncert med Anne-Dorte Michelsen, som giver koncert mandag aften.
Tema for missionsstævnet er ”Nyt liv i tro”.
Der vil være undervisningen om formiddagen, som bliver varetaget af Bent Hylleberg. Han er studieleder på Salt (Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi). Derudover underviser præst i Amagerbro Frikirke Bent Bjerring-Nielsen og Parush Parushev, som er leder af den teologiske afdeling af International Baptist Theological Seminary i Prag.
Om eftermiddagen kan de voksne deltage på forskellige spor: Musikspor, Sanseligt-/kreativt spor, Internationalt spor og Samfunds-/socialt spor. De varetages blandt andet af Sognepræst Poul Joachim Stender, Charlotte Thaarup præst i Metodistkirken, ikonmaleren Birte Nielsen.
Der vil også være evangelistiske møder tirsdag-, onsdag- og fredag aften, hvor alle er velkomne, også dem, der ikke deltager i selve stævnet. Her taler henholdsvis Bent Bjerring-Nielsen, baptistpræst Kjeld Grarup og Jonas Kouassi-Zessia fra Eglise Protestante Baptiste i København. Torsdag er der arrangeret en temaaften om Retfærdighed.
Stævnet er for hele familien. Der er Børnefestival for alle børn mellem 0 og 10 år. For de 11-14 årige er der R.O.C.K. (Reach Out Christ`s Kingdom) og for de 15-25 årige (PlanB) er der et særskilt program.