Fokus på Vestfyns vikinger

– Gud vil vække vikingenationerne. Det er temaet på konferencen med engelske Bernard Brown, som holdes i Aarup Frikirke og Teglgårdskirken i Middelfart den 23.-25. februar.

Bernard Brown, UK

De to vestfynske frikirker Aarup Frikirke og Teglgårdskirken i Middelfart er gået sammen om en konference med titlen ”Fokus på Vestfyns vikinger”. Hovedtaleren er den engelske prædikant Bernard Brown.
– Bernarn Brown har oplevet, at Gud har sendt ham med et særligt budskab om, at Gud vil vække vikingenationerne, forklarer frikirkepræst Michael Bobjerg. – Det er et stærkt budskab om, at tiden er inde til, at vi som danske kristne får vores relation med Gud i orden. Og dette vil vi gerne dele med andre kristne på Vestfyn.
Med møder fredag aften i Aarup samt lørdag aften og søndag formiddag i Middelfart håber de to frikirker, at andre kristne fra egnen griber anledningen til at være med.