Køleskabsdage hos SALT og emerging.dk

Må jeg se dit køleskab… er overskriften på et seminar, som Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi (SALT) udbyder i begyndelsen af marts – i øvrigt i samarbejde med netværket emerging.dk.

Tony Jones.

Overskriften refererer ifølge en brochure om arrangementet til en tanke om, at køleskabe og deres indhold har gennemgået en rivende udvikling de sidste 40 år. Det samme kan man imidlertid ikke sige om kirkerne, for godt nok har kirkerne udviklet sig de sidste 40 år, men indholdet er stort set det samme som for 40 år siden, og dermed afspejler mange kirker ikke en tid i forandring.
Gæstetaler på seminaret er 38-årige Tony Jones fra USA, og han er en af hovedkræfterne bag netværket Emergent Village og dermed en fremtrædende repræsentant for tænkningen omkring emerging churches.
Seminaret afholdes i København den 5. marts og i Århus den 6. marts.
Arrangørerne håber, at Tony Jones i en tid med forandring i dansk kirkeliv kan komme ind udefra og hjælpe til med at stille nogle rigtige spørgsmål i forhold til kirkens udfordringer i en dansk kontekst.
Domino