Francine skriver om heltene i skyggen

Bag de mænd, som skabte historien,
står de helte, der ændrede den for bestandig.Den amerikanske forfatterinde Francine Rivers udgiver en serie om bibelske mænd, der ændrede historien.

Francine Rivers med sin datter.

Serien kommer til at bestå af fem bøger. Den første er om Aron, og den udkommer til marts. De næste bøger er om: Kaleb, Amos, Jonatan og Silas. Alle fem er mænd, der stod i skyggen af de store historieskabere.

Mænd med mod

Francine skriver i indledningen til den første bog:
– De havde mod. De vovede noget. De gjorde det uventede. De levede farligt, og undertiden begik de fejl – store fejl.
Fuldkomne var de ikke, men alligevel brugte Gud dem i sin uendelige nåde til fremme af sin fuldkomne plan for at åbenbare sig for verden.
Vi lever i en svær, desperat tid, hvor millioner søger efter svar. Disse mænd viser vejen. Det, vi kan lære af dem, er noget, der er lige så gyldigt i dag, som dengang de levede.
Sidst i alle bøgerne er der et lille bibelstudie over bogens hovedperson. Francine siger selv om studiet:
– Det sidste ord om mennesker i Bibelen må siges af Bibelen selv.
Jeg vil gerne anbefale dig at læse det afsnit for at få en dybere forståelse.

Tog troen til sig

Francine Rivers er bachelor i engelsk og journalistik. Francine er vokset op i det østlige Californien. Hendes forældre tog hende og hendes storebror med i kirke hver søndag. Alligevel gik der lang tid, inden Francine tog troen til sig.
Vendepunktet for hende og familien kom, da hun var midt i trediverne. En dag kom nabodrengen hen og inviterede familien i kirke.
Her oplevede hun sand tilbedelse, og hun tog troen til sig.
Det er ikke første gang, Francine Rivers udgiver en serie om bibelske personer.
For nylig udgav hun en serie om kvinderne i Jesu stamtavle. Mini serien ”Løvens Mærke” (”Hvisken i vinden” og ”Ekko i Mørket”) og succesromanen ”Den Kærlighed som sætter Fri” er også udgivet på dansk.