Pinseelever væltede i bus under snestorm

Bus med elever fra Pinsevækkelsens Efterskole i Mariager forulykkede på vej til virksomhedsbesøg.Ca.12 kilometer fra skolen kørte bussen af vejen i det glatte føre. 47 elever mellem 14 og 17 år kom på skadestuen. 8 blev kørt med ambulancer, og 5 af dem have skader fra hjernerystelser til brækket ben.
Skolen indkaldte straks alt disponibelt personale for at tage telefoner og være der, da eleverne kom tilbage igen.
– Vi havde varm kakao klar, da de kom hjem, fortæller Vibeke Frandsen. Fem efterskoleelever blev indlagt på hospitalet uden livstruende kvæstelser.
Fredag morgen blev de sidste elever udskrevet, og alle er nu hjemme på skolen igen.
Bussens chauffør forsøgte forgæves at rette bussen op i det glatte føre. Bussen tumlede om på højre side, hvorved eleverne blev rystet rundt mellem hinanden. Det skete på Mariagervej nord for Randers.
-nord