Vil udbrede kristent tv i Sudan

Der er ikke mange sudanesere, der kan se kristent tv. Men nu vil tv-kanalen Sat-7 indsamle midler, så der kan opstilles satellitmodtagere i udvalgte kirker i det afrikanske land.Den kristne satellit-kanal Sat-7 har startet en indsamling, så fattige kristne i Sudan kan få mulighed for at se stationens programmer.I dag er der kun få sudanesere, der har mulighed for at se kristne satellit-programmer. Men det vil tv-stationen Sat-7 gerne lave om på.
For nylig var Dalal Farid, lederen af Sat-7’s telefonrådgivningscenter, i Sudan for at møde de lokale kirkeledere.
Selv om det kun er meget få sudanesere, der har råd til at købe modtagerudstyr, får kanalen jævnligt henvendelser fra seere i Sudan, som reagerer på udsendelserne.
Men da de fleste kristne i Sudan er meget fattige, og få af dem har adgang til satellit-tv vil SAT-7 nu indsamle ca. 30.000 kroner, så de kan opstille satellitmodtagere i udvalgte kirker samt købe en telefon og en telefonlinie til et lokalt rådgivningscenter.