Et portræt af Gud

Hvem er Gud, og hvad længes Han efter? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver sat focus på, når omkring 250 unge mellem 15 og 25 år mødes til Børne- og Ungdom Oases Påskelejr d. 4.-7. april. Unge fra hele landet mødes i påsken på Rudehøj Efterskole i Odder. Under temaet ”Et portræt af Gud” vil lejren handle om at opdage, hvem Gud er, og hvem man er i ham.
BUOs påskelejr byder på undervisning, videoklip, interviews, lovsang og tilbedelse. Derudover bliver der masser af tid til at hænge ud og ikke mindst til at afprøve stjerne-drømmene under torsdag aftens talentshow.
– Vi regner med, at BUO’s påskelejr igen i år bliver en super fed oplevelse. Vi glæder os til at lære mere om Gud sammen med de øvrige deltagere, og igen i år bliver der masser af muligheder for at hænge ud, høre musik og ikke mindst opleve det fantastiske talentshow, som efterhånden er ved at blive tradition, siger frivillig-stab Henrik Kærsgaard.

Liv fra træet

Undervisere på lejren er cand.theol. Keld Dahlmann og cand.theol Peter Søndergaard, som begge er præster i Århus Valgmenighed. Desuden underviser daglig leder i Dansk Oase, cand.theol. Anne Mie Skak Johanson.
– Jeg er personligt i stor forventning til lejren. Jesus siger, at han er vintræet, og vi er grenene. Når vi er skilt fra ham, kan vi intet gøre. Vi håber, at årets påskelejr vil bringe os tilbage til den stamme, der bringer os liv, siger Henrik Kærsgaard.
Annika