Påskelejr og jubilæumsfest

Uanset hvem du er, hvilken historie du har og hvilke drømme og forhåbninger, du bærer med dig, så er du hjertelig velkommen på årets påskelejr.Kristeligt Forbund for Studerendes påskelejr finder igen i år sted på Rosborg gymnasium i Vejle. Lejren begynder lørdag den 31. marts og byder på fem dage med spændende undervisning, hyggelige caféer og mange venlige mennesker.
I år skydes festen i gang med fejringen af KFS’ 50-års jubilæum. Der vil for tidligere kfs’ere være mulighed for at genopleve påskelejrstemningen, møde en masse kfs’ere, stå i madkø, snuse til bogbordet, møde gamle venner og gamle KFS-generaler.
Påskelejrens tema er ’med håb mod håb’. Temaet er en livsbekræftende rejse på godt og ondt, der begynder med påskens begivenheder, hvor Jesus manifesterede håbet, og ender der, hvor der ingen tårer er mere, og hvor livet er perfekt. Årets påskelejr tager livtag med det hele.
Annika