Michael W. Smith Stand

Så er det blevet tid til at sige et par ord om Michael W. Smiths nyeste plade Stand. Pladen er fra 2006, og den indeholder 11 sange. Egentlig er der ikke så meget nyt at fortælle om stilen på pladen.
Det er lyden af over 20 år som professionel musiker, lyden af erfaring.
Michael er 50 år, han har fra 1983-2006 udgivet 19 cd’er og ti bøger. Han har fået 14 guldplader og fem platinplader. Derudover har han modtaget 40 Dove awards, som er en kristen musikpris. Og tre Grammy’s. Han er også blevet kåret som en af USA’s smukkeste mænd.
Alt det, plus et ægteskab, fem børn og en stærk tro på Gud som sin skaber, har skabt den karakteristiske Michael W. (bonus information: W. står for Whitaker) Smith lyd.
Egentlig er jeg ikke ret vild med Michael W. Smith. Det er lidt for meget pop til min smag, men når jeg sidder og hører pladen, må jeg indrømme, at jeg bliver glad. For det er jo det pop kan, det kan gøre glad.
Altså selv om jeg nok mere er til rock, så vil jeg alligevel forsøge at hugge denne cd fra min kollega, som egentlig skulle anmelde den, og derfor ikke vil af med den…
Køb den, det er Michael W. Smith, og det er dejligt! Han kan jo sit kram.
Annika