Stainless hiver stikket ud

Det århusianske rockband Stainless har besluttet at trække stikket ud efter næsten 9 år på scenen. I November udgav Stainless en opsamlings plade. Efter udgivelsen holdt bandet en pause, og de fire drenge har nu valgt at gå hver til sit.
– Vi er utrolig glade for alle de oplevelser, vi har haft med Stainless, og de skulderklap folk har givet os gennem tiden. Siden udgivelsen af ’Two Faces’ (deres første plade) har vi haft svært ved at finde ind til en tilsvarende kreativ proces sammen. Tiden er inde til at prøve nogle nye musikalske ideer af for os alle, udtaler bandet.
Stainless har eksisteret siden sommeren 1998, med skiftende besætninger. I løbet af ni år har Stainless spillet på de fleste spillesteder i DK og optrådt på klubber og festivaler i både Norge, Sverige, Slovakiet, Italien, Finland, Tyskland og den store kristne festival Flevo i Holland.
Tre singler har Stainless haft i rotation på landets største radiostation P3, og også flere udenlandske radiostationer har givet Stainless airplay. Bandet nåede at udgive to demoer, to ep’er og to albums.Bassist Henrik Poulsen og trommeslager Søren Poulsen har indledt samarbejde med den nykårede DMA-vinder Peter Sommer.
Forsanger Christian Smalbro arbejder på et nyt singer-songwriter projekt og med lovsang i Århus Valgmenighed sammen med guitarist Peter Sandegaard.
Annika