Første og sidste gang

Der var på en gang velkomst og afskeds-stemning ved Søndagsskolernes årlige generalforsamling.

Bjarne Olsen stopper efter 23 år

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) holdt generalforsamling for kredsformandskabet den 13. april. Her aflagde landsformand Herluf Christensen sin første beretning. Senere aflagde Landsbørnesekretær Bjarne Gertz Olsen sin sidste beretning som daglig leder af DFS. 1. august stopper han af helbredsmæssige årsager efter 23 år på posten.
Selvom 13 lokale grupper er stoppet det sidste år, efterlader Bjarne Gertz Olsen sig en stor organisation. DFS har i dag tilsluttet 446 lokale enheder: 45 legestuer, 63 søndagsskoler, 227 børneklubber, 3 gospel kids og 108 juniorklubber.
Søndagsskolerne sender bladet ”Konrad” ud til over 3600 abonnementer og ”Rådgiveren” til over 1000 søndsagsskoleledere. Vennebladet ”Giv det største til de mindste” har 3413 abonnementer.
Desuden har DFS udgivet en del materialer i 2006, f.eks. ”Lille sang” til legestuerne, Vejledninger til børne- og junior-tekstrækken, ”Lær BIBELVERS med kroppen” samt bibelcamping- og sommerlejrmaterialer.
-nord