Moya Brennan – Signature

Førstedamen indenfor keltisk musik har nu udgivet syvende soloalbum. Den irske musiker Máire Brennan er nu kendt som Moya Brennan.Moya har tidligere skrevet biografien “The Other Side of the Rainbow”, som fortæller om hendes fortid med stoffer og alkohol, og hvordan hun kom til tro. Alle sangene på dette album er nye kompositioner, undtagen ”Pill A Run O”, som er hendes arrangement af et traditionelt nummer.
Hele idéen med forskellige sange, der væver sig gennem forskellige følelser gør, at CD’ens 12 numre er 12 snapshots af Moya Brennans liv. Lyriske refleksioner over forskellige øjeblikke, som tilsammen giver kontrastfulde farver og følelser. Derfor er det også et meget personligt album, skrevet lige fra hjertet.
Moya er en dygtig sangskriver med et globalt øre. Hendes meditative musik er blevet mere poppet på denne plade, og kender du hende ikke, er det irsk bittersød smag af Enya.
Moya synger på numrene og spiller desuden selv harpe og keyboards. Derudover har hun fået hjælp af dygtige musikere. Dette er det første fulde album, hun har indspillet i sit eget Mo Studio i Dublin. En gennemproduceret flot plade.
Henrik Nordborg