Gospelkoret Mosaik holder fundraisingkoncert

Det århusianske gospelkor Mosaik holder fredag den 27. april fundraisingkoncert i Christianskirken i Århus. Mosaik er et kristent gospelkor, som øver på Menighedsfakultetet i Århus.
Der er ca. 30 medlemmer i koret, i alderen 19-35 år. Koret har eksisteret i ca. 10 år og er under ledelse af Anders Østerby fra Fjellerup. Anders er uddannet lærer med musik som liniefag, og han er i dag musiklærer på Djurslands Efterskole.
Koret synger en blanding af amerikansk gospel og sange, Anders selv har skrevet til koret.

Synger for
nyt lydudstyr

Formålet med koncerten er at samle penge ind, så koret kan få nyt lydudstyr. Derfor medvirker alle sangerne også gratis, ligesom også dirigenten gør det gratis.
Derudover har koret fået lov til at låne kirken og lydudstyret uden at skulle betale for det. Altsammen for at der kan blive samlet så mange penge ind som muligt.
Efter koncerten vil der være café i kirkens krypt, hvor der vil være mulighed for hygge og masser af snak.

Elsker at synge

Koret arrangerer ikke udelukkende koncerten for at skrabe penge ind, men også fordi koret elsker at synge koncerter. Det er også en oplagt mulighed for at vise familie, venner og studiekammerater, hvad det egentlig er, man går og laver. Men det vigtigste er at viderebringe budskabet om Jesus, verdens frelser, og det vil Mosaik gerne gøre gennem deres sang.